zegt het voort

maaICOACH life & career coach loopbaanbegeleiding arbeidsmarktbenadering coachingsvaardigheden leidinggevenden energiegevende gesprekken eersel

Iris den Boer, Senior Office Academie Medewerker , Vitalis Academie, januari 2020

Maaike is de beste investering in mijzelf geweest! Ik heb confronterende (op een positieve manier) gesprekken gehad waarbij ze mij een positieve spiegel voorhield. Met (door)vragen weet ze jou zelf antwoorden te laten geven/ vinden op je waarom? wie ben ik? wat kan ik? wat ben ik waard? etc. Ze gaat door op een fijne manier totdat je de kern te pakken hebt. Ze heeft mij concrete en bruikbare tools meegegeven die ik toen en nu nog kan toepassen. Ze is oprecht en stelt je snel op je gemak. Niet alleen op het carrière gebied heeft ze mij geholpen, maar eigenlijk nog het meest op persoonlijk vlak. Dit is mij ontzettend veel waard en daar zal ik voor de rest van mijn leven plezier van hebben en met mij mee dragen. Ik kan Maaike oprecht aanbevelen!

 

Lisette Walraven, Directiesecretaresse en Inkoopassistent bij Royal Agio Cigars, oktober 2019

Ik heb de coachingsgesprekken als heel laagdrempelig ervaren. Maaike neemt je actief mee waardoor je al heel snel tot de kern komt. in 3 gesprekken was voor mij helder wat mijn kernkwaliteiten zijn, maar ook hoe ik de weg moet bewandelen om mijn droombaan te vinden. Deze handvaten waren voor mij precies wat ik nog nodig had. Heel mooi om te zien hoe in zo'n korte tijd zoveel bereikt kan worden!

 

Patrick Sinke, Solutions Architect & Integratie Consultant, White Horses, april 2019

Maaike heeft in een paar sessies mij geholpen om mijn kernkwaliteiten te (her)ontdekken en blokkades weg te nemen. Ook heb ik zowel privé als professioneel meer “gereedschappen” gekregen om bepaalde situaties het hoofd te bieden. Maaike is een doortastende coach die ook weet wanneer ze gas terug moet nemen en die altijd een veilige setting weet te creëeren. Ik heb de samenwerking met haar als prettig ervaren en zal haar in de toekomst zeker weer in de arm nemen.

 

Anouk Cock, Productmanager Rabobank, november 2018

Betrokken coach die de juiste snaar weet te raken. Maaike heeft mij geholpen bij het vinden van en het vertrouwen op mijn innerlijke kompas. Zij weet hoe ze jouw vlam (weer) kan latenbranden.

 

Esme Petersen, Management Assistente Rabobank International, juni 2018

'Ik heb hele fijne gesprekken gehad met Maaike! Ze is een super positief en fijn mens om mee te werken.'

 

Edith Vervest, Brand Designer @Vers branding, april 2018

'Maaike heeft me geweldig geholpen door middel van IEMT. Ik kwam met een vrij 'wazig' issue die me belemmerde in mijn werk en groei. Ze voelde perfect aan dat ik op zoek was naar een praktische en concrete aanpak, dat bleek IEMT te zijn. Maaike is doortastend én gevoelig. Ze kwam bij mij direct tot de kern en de passende methodiek. Echt een aanrader dus!'

 

Jitske Dokter, Productmanager Rabobank Nederland, september 2017

'Onlangs heb ik een loopbaantraject bij Maaike gevolgd. Het was een leerzaam traject. Ik heb veel nieuwe inzichten verkregen, een goed beeld gekregen van welke richting ik op wil en ik heb nu helder welke vervolgstappen ik ga nemen. Maaike is betrokken en persoonlijk, maar toch professioneel. Ze kijkt goed naar wat je nodig hebt en ze denkt met je mee. En ze stimuleert je om ook daadwerkelijk actie te gaan ondernemen. In alles dat ze doet en zegt, merk je dat ze er ontzettend veel energie van krijgt om anderen te coachen en verder te helpen. Ik kan Maaike iedereen aanbevelen.'

 

Helmy van Dooren, leerkracht op zoek naar nieuwe uitdaging, maart 2017

‘Ik heb Maaike leren kennen als een bijzonder mens. Ze gaat op een mooie, heel zorgvuldige manier met mensen om. Ze stelt gerichte vragen, straalt positieve energie uit en geeft opdrachten waarmee ik werkelijk vooruit kon in mijn eigen zoektocht. ’

 

Sander Verhagen, Projectleider / Teamleider at Kanters B.V.,oktober 2016

"Maaike heeft mij gecoacht in mijn loopbaantraject. Ze heeft me handvatten gegeven om te achterhalen wanneer ik het beste in mijn kracht kom en blijf. Tijdens onze gesprekken is ze prettig direct, opbouwend en geeft de juiste feedback op het juiste moment. Door Maaike heb ik nieuwe inzichten gekregen over hoe ik het beste mijn (loop)baan kan invullen. Het heeft ertoe geleid dat ik keuzes kan maken die goed bij me passen en hierdoor haal ik nu veel meer energie uit mijn werk. Ik gun het iedereen om door Maaike gecoacht te worden."

 

Gerdien Teerhuis, eventmanager Broekriem, maart 2017

Maaike van Buul heeft als gastspreker de succesvolle workshop ‘Loopbaan in eigen hand’ geleid voor een groep in-between-jobbers van DeBroekriem.

Zij liet deelnemers verdieping zoeken bij zichzelf. Door belangrijke open vragen te stellen werden de deelnemers zich bewust van hun talenten en drijfveren. De deelnemers kwamen dichterbij zichzelf en hebben stappen gezet om zelf de regie te nemen. Maaike heeft hierbij de groep een 'warm' hart onder de riem gestoken.

Anouk van Zandvoort, Business Development Manager Betalen, Rabobank Nederland.

"Ik heb een loopbaan coachingstraject doorgelopen onder begeleiding van Maaike. Een hele waardevolle periode waarin Maaike het verschil maakt in haar enthousiasme en oprechtheid. Ze is een warm mens, waardoor je samen echt stappen maakt. Naast haar scherpe observaties was ze ook gericht op het boeken van resultaten, waarmee ze acties en handvaten aan mijn loopbaan heeft gegeven."

 

Laura Dreesen, Teamleider in de zorg.

"Maaike, een oprechte coach die je helpt je hart te volgen. Maaike heeft mij geholpen om antwoord te krijgen op mijn loopbaanvraag. Door samen te kijken naar mijn kwaliteiten, wensen en ambities. Omdat ik Maaike persoonlijk ken vond ik het even spannend; kwam dat te dichtbij? Maar dat bleek onnodig, want Maaike is erg professioneel en kon dit goed scheiden. In het traject stelde ze me telkens de juiste vragen, en heeft ze de kwaliteit om altijd tot de "kern" te komen, maar bovenal heeft ze oprechte belangstelling in mij getoond. Het voelde fijn dat er echt naar mij geluisterd werd, ik stond centraal. Het traject heeft me veel gebracht; zowel zakelijk als privé. Ik weet nu beter wie ik ben en wat ik wil. Ook heb ik mijn kwaliteiten beter in beeld, wat me helpt om mezelf beter te presenteren en dat te kiezen wat het beste bij me past. Maaike heeft een respectvolle aanpak en is praktisch ingesteld, dit heb ik als prettig ervaren. In welke branche je ook werkzaam bent, Maaike verdient mijn oprechte aanbeveling! "

 

Irma van Diepen-Clemens, eigenaar Van de Hurk; 'Voor het echte koken.'

"Maaike heeft onze oudste dochter Anne begeleid in de studiekeuze voor haar vervolgopleiding na VWO. Door de warme persoonlijkheid en de sfeer die Maaike creëert voelde Anne zich prima op haar gemak. Anne vond het echt prettig dat Maaike telkens precies wist waar ze het over had en van elke opleiding die ze voorstelde ook alle achtergrondinformatie had opgezocht. Maar het allerfijnst was het gevoel dat ze gaf dat het met de studiekeuze helemaal goed zou komen. Dit gaf enorme rust. Uiteindelijk studeert Anne nu in Rotterdam aan de Erasmus Universiteit en volgt de gekozen opleiding Bachelor in Management of International Social Challenges"