zegt het voort

maaICOACH life & career coach loopbaanbegeleiding arbeidsmarktbenadering coachingsvaardigheden leidinggevenden energiegevende gesprekken eersel

Anne van Buren, Medewerker Special Services, maart 2021

Ja Doen! Ik kan iedereen een traject met Maaike aanraden. Waarom?

De reden dat je waarschijnlijk bij Maaike aanklopt is niet altijd even positief; het werk wat je nu doet is niet helemaal wat je wilt of misschien zit je boven of onder je niveau te werken. Het is hoe dan ook tijd voor een (positieve) verandering.

Maaike weet op een snelle en fijne manier je eigen ‘ik’ te doorgronden, waardoor je dus beter gericht kan zoeken naar iets wat bij jóú past. Bovendien is ze ontzettend benaderbaar, ervaren en gepassioneerd om jou te helpen jouw talenten te vinden.

  

Ik kan het iedereen aanraden om een traject bij Maaike te volgen, en voor wie nog twijfelt, zelfs na alle schitterende aanbevelingen hieronder, heb ik echt maar twee woorden: “Ja, doen!”

 

Lisa Coolen MsC, Beleidsadviseur Sociaal Domein Gemeente in Noord Brabant , februari 2021

Ik ben in december 2020 bij Maaike terechtgekomen voor een loopbaantraject. Maaike is een coach die de juiste snaren weet te raken en je alle handvatten geeft om je eigen regie te pakken. Op haar eigen, creatieve wijze, zet ze jou in je kracht en houdt ze je een spiegel voor om erachter te komen wat je wilt, waar je competenties liggen en wat je nog kunt verbeteren om uiteindelijk te komen waar jij wilt zijn. Ze reikt je tools aan die je zowel in je professionele als in je privésituatie kunt gebruiken. Ze hanteert een no-nonsense aanpak zonder saaie klassieke dertien in een dozijn testen. Maaike is enthousiast, geïnteresseerd en gedreven. Ik gun iedereen een traject bij Maaike!

 

Olga Sweere, Studiebegeleider, oktober 2020

Het loopbaantraject bij Maaike heeft me zeer heldere inzichten opgeleverd. Het was prettig en comfortabel met zo een sympathieke en enthousiaste coach te werken die het beste in mensen naar boven kan halen. Met behulp van drie sessies heeft Maaike me uitstekend geholpen mijn eigen richting te kiezen die bij me past en die me toekomst geeft. En dat levert de energie en overtuiging om te gaan voor wat ik echt wil in mijn werk.

 

Loek Castelijns, Facilitair Coördinator, oktober 2020

Op het moment dat ik op zoek was naar richting heeft Maaike me anders naar mezelf laten kijken en me zo geholpen het roer terug in handen te krijgen.

Ze pikte precies de juiste zaken uit mijn verhaal en door de nadruk te leggen op positiviteit kwam er bij mij steeds meer kracht terug.

Maaike geeft je een vertrouwd gevoel en is persoonlijk geïnteresseerd.

Verder vond ik haar zeer sterk in het gebruik en vertalen van beeldspraak.

 

Danielle van Lisdonk-Smit, Product Owner Rabobank Nederland, januari 2020

Ik heb Maaike's coaching als zeer positief ervaren! Vanaf onze eerste ontmoeting voelde het contact met Maaike veilig, persoonlijk en professioneel. Maaike is een deskundige, empathische coach. Ze luistert met aandacht en stelt vragen zodat je zelf tot de kern kunt komen van zowel je hulpvraag als het antwoord.

 De stappen in het koersonderzoek heb ik ervaren als richtinggevend, een soort basis voor inzicht en confrontatie. Wat ik prettig vond is dat er voldoende ruimte was om zaken die boven kwamen drijven verder uit te diepen. De coaching met Maaike heeft mij het inzicht en kracht gegeven om beter naar mezelf te luisteren en mijn energie te steken in zaken waar ik echt intrinsiek door gedreven ben. Kortom, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar inzicht en regie t.a.v. je eigen levenspad.

 

Iris den Boer, Senior Office Academie Medewerker , Vitalis Academie, januari 2020

Maaike is de beste investering in mijzelf geweest! Ik heb confronterende (op een positieve manier) gesprekken gehad waarbij ze mij een positieve spiegel voorhield. Met (door)vragen weet ze jou zelf antwoorden te laten geven/ vinden op je waarom? wie ben ik? wat kan ik? wat ben ik waard? etc. Ze gaat door op een fijne manier totdat je de kern te pakken hebt. Ze heeft mij concrete en bruikbare tools meegegeven die ik toen en nu nog kan toepassen. Ze is oprecht en stelt je snel op je gemak. Niet alleen op het carrière gebied heeft ze mij geholpen, maar eigenlijk nog het meest op persoonlijk vlak. Dit is mij ontzettend veel waard en daar zal ik voor de rest van mijn leven plezier van hebben en met mij mee dragen. Ik kan Maaike oprecht aanbevelen!

 

Lisette Walraven, Directiesecretaresse en Inkoopassistent bij Royal Agio Cigars, oktober 2019

Ik heb de coachingsgesprekken als heel laagdrempelig ervaren. Maaike neemt je actief mee waardoor je al heel snel tot de kern komt. in 3 gesprekken was voor mij helder wat mijn kernkwaliteiten zijn, maar ook hoe ik de weg moet bewandelen om mijn droombaan te vinden. Deze handvaten waren voor mij precies wat ik nog nodig had. Heel mooi om te zien hoe in zo'n korte tijd zoveel bereikt kan worden!

 

Patrick Sinke, Solutions Architect & Integratie Consultant, White Horses, april 2019

Maaike heeft in een paar sessies mij geholpen om mijn kernkwaliteiten te (her)ontdekken en blokkades weg te nemen. Ook heb ik zowel privé als professioneel meer “gereedschappen” gekregen om bepaalde situaties het hoofd te bieden. Maaike is een doortastende coach die ook weet wanneer ze gas terug moet nemen en die altijd een veilige setting weet te creëeren. Ik heb de samenwerking met haar als prettig ervaren en zal haar in de toekomst zeker weer in de arm nemen.

 

Anouk Cock, Productmanager Rabobank, november 2018

Betrokken coach die de juiste snaar weet te raken. Maaike heeft mij geholpen bij het vinden van en het vertrouwen op mijn innerlijke kompas. Zij weet hoe ze jouw vlam (weer) kan laten branden.

 

Esme Petersen, Management Assistente Rabobank International, juni 2018

'Ik heb hele fijne gesprekken gehad met Maaike! Ze is een super positief en fijn mens om mee te werken.'

 

Edith Vervest, Brand Designer @Vers branding, april 2018

'Maaike heeft me geweldig geholpen door middel van IEMT. Ik kwam met een vrij 'wazig' issue die me belemmerde in mijn werk en groei. Ze voelde perfect aan dat ik op zoek was naar een praktische en concrete aanpak, dat bleek IEMT te zijn. Maaike is doortastend én gevoelig. Ze kwam bij mij direct tot de kern en de passende methodiek. Echt een aanrader dus!'

 

Jitske Dokter, Productmanager Rabobank Nederland, september 2017

'Onlangs heb ik een loopbaantraject bij Maaike gevolgd. Het was een leerzaam traject. Ik heb veel nieuwe inzichten verkregen, een goed beeld gekregen van welke richting ik op wil en ik heb nu helder welke vervolgstappen ik ga nemen. Maaike is betrokken en persoonlijk, maar toch professioneel. Ze kijkt goed naar wat je nodig hebt en ze denkt met je mee. En ze stimuleert je om ook daadwerkelijk actie te gaan ondernemen. In alles dat ze doet en zegt, merk je dat ze er ontzettend veel energie van krijgt om anderen te coachen en verder te helpen. Ik kan Maaike iedereen aanbevelen.'

 

Helmy van Dooren, leerkracht op zoek naar nieuwe uitdaging, maart 2017

‘Ik heb Maaike leren kennen als een bijzonder mens. Ze gaat op een mooie, heel zorgvuldige manier met mensen om. Ze stelt gerichte vragen, straalt positieve energie uit en geeft opdrachten waarmee ik werkelijk vooruit kon in mijn eigen zoektocht. ’

 

Sander Verhagen, Projectleider / Teamleider at Kanters B.V.,oktober 2016

"Maaike heeft mij gecoacht in mijn loopbaantraject. Ze heeft me handvatten gegeven om te achterhalen wanneer ik het beste in mijn kracht kom en blijf. Tijdens onze gesprekken is ze prettig direct, opbouwend en geeft de juiste feedback op het juiste moment. Door Maaike heb ik nieuwe inzichten gekregen over hoe ik het beste mijn (loop)baan kan invullen. Het heeft ertoe geleid dat ik keuzes kan maken die goed bij me passen en hierdoor haal ik nu veel meer energie uit mijn werk. Ik gun het iedereen om door Maaike gecoacht te worden."

 

Gerdien Teerhuis, eventmanager Broekriem, maart 2017

Maaike van Buul heeft als gastspreker de succesvolle workshop ‘Loopbaan in eigen hand’ geleid voor een groep in-between-jobbers van DeBroekriem.

Zij liet deelnemers verdieping zoeken bij zichzelf. Door belangrijke open vragen te stellen werden de deelnemers zich bewust van hun talenten en drijfveren. De deelnemers kwamen dichterbij zichzelf en hebben stappen gezet om zelf de regie te nemen. Maaike heeft hierbij de groep een 'warm' hart onder de riem gestoken.

Anouk van Zandvoort, Business Development Manager Betalen, Rabobank Nederland.

"Ik heb een loopbaan coachingstraject doorgelopen onder begeleiding van Maaike. Een hele waardevolle periode waarin Maaike het verschil maakt in haar enthousiasme en oprechtheid. Ze is een warm mens, waardoor je samen echt stappen maakt. Naast haar scherpe observaties was ze ook gericht op het boeken van resultaten, waarmee ze acties en handvaten aan mijn loopbaan heeft gegeven."

 

Laura Dreesen, Teamleider in de zorg.

"Maaike, een oprechte coach die je helpt je hart te volgen. Maaike heeft mij geholpen om antwoord te krijgen op mijn loopbaanvraag. Door samen te kijken naar mijn kwaliteiten, wensen en ambities. Omdat ik Maaike persoonlijk ken vond ik het even spannend; kwam dat te dichtbij? Maar dat bleek onnodig, want Maaike is erg professioneel en kon dit goed scheiden. In het traject stelde ze me telkens de juiste vragen, en heeft ze de kwaliteit om altijd tot de "kern" te komen, maar bovenal heeft ze oprechte belangstelling in mij getoond. Het voelde fijn dat er echt naar mij geluisterd werd, ik stond centraal. Het traject heeft me veel gebracht; zowel zakelijk als privé. Ik weet nu beter wie ik ben en wat ik wil. Ook heb ik mijn kwaliteiten beter in beeld, wat me helpt om mezelf beter te presenteren en dat te kiezen wat het beste bij me past. Maaike heeft een respectvolle aanpak en is praktisch ingesteld, dit heb ik als prettig ervaren. In welke branche je ook werkzaam bent, Maaike verdient mijn oprechte aanbeveling! "

 

Irma van Diepen-Clemens, eigenaar Van de Hurk; 'Voor het echte koken.'

"Maaike heeft onze oudste dochter Anne begeleid in de studiekeuze voor haar vervolgopleiding na VWO. Door de warme persoonlijkheid en de sfeer die Maaike creëert voelde Anne zich prima op haar gemak. Anne vond het echt prettig dat Maaike telkens precies wist waar ze het over had en van elke opleiding die ze voorstelde ook alle achtergrondinformatie had opgezocht. Maar het allerfijnst was het gevoel dat ze gaf dat het met de studiekeuze helemaal goed zou komen. Dit gaf enorme rust. Uiteindelijk studeert Anne nu in Rotterdam aan de Erasmus Universiteit en volgt de gekozen opleiding Bachelor in Management of International Social Challenges"