coachingsvaardigheden leidinggevenden

 

Ik heb jarenlange ervaring als manager, project- en team-manager. De laatste jaren  binnen Het Nieuwe Werken.  Daarbij is het nemen en krijgen van eigen verantwoordelijkheid essentieel. Zowel voor managers als voor de medewerkers van een team. Hierbij heb ik ervaren dat aandacht schenken aan de ontwikkeling van zowel het individu als het team leidt tot betere prestaties.

 

Inspiratiebron voor maaiCOACH is tevens de sport. Een combinatie van de juiste talenten en een gezamenlijk gedragen doel  is essentieel bij leveren van topprestaties. Daarbij geldt de overtuiging dat het team zelf verantwoordelijk maken voor de doelen, leidt tot betere prestaties. Dat betekent als manager 'durven loslaten' maar voel wel aan wanneer het nodig is om bij te sturen.

 

Met maaiCOACH richt ik me op managers die sterk zijn op de inhoud maar minder ervaren zijn op het vlak van coaching van hun team.  Vanuit de eigen talenten van de betreffende managers kijkt maaiCOACH mee naar het competentiemanagement van het team. Welke talenten beschikt de manager zelf om goed te kunnen managen? Hoe zetten zij die talenten in? Zetten zij de juiste man/vrouw op de juiste plek?

maaICOACH life & career coach loopbaanbegeleiding arbeidsmarktbenadering coachingsvaardigheden leidinggevenden energiegevende gesprekken eersel