wie is maaiCOACH?

maaICOACH life & career coach loopbaanbegeleiding arbeidsbenadering coachingsvaardigheden leidinggevenden energiegevende gesprekken eersel

m i j n   v e r h a a l

Ik ben Maaike van Buul

 

Samen met Jeroen en onze zoon Pep woon en werk ik in Eersel. Maar ik werk ook in de buurt van waar mijn klanten zich bevinden.

Vanuit warmte leer ik jou te ervaren wat ECHT van JOU is.

Lachen, leren en leven vind ik heerlijk. Mijn aanpak is no-nonsens, logisch en constructief. Ik leg snel verbanden, ben kritisch, luister en kijk goed naar wat JIJ me vertelt.  Dat combineer ik met wat ik voel. Als authentieke coach leer ook jij mij heel snel kennen: "what you see, feel and hear is what you get." Daarnaast ben ik enthousiast en positief.  Wat klanten me vertellen is:

"Je hebt echt oog voor mij. Je neemt niet zomaar genoegen met een antwoord maar toetst of het echt klopt." (Kijk hier voor meer reacties van klanten.)

 

Het beste uit elkaar halen dat is slim. Samen elkaars competenties benutten dat is sterk. 

18 jaar heb ik gewerkt als projectmanager en manager in de ICT, Inkoop-, Logistieke-,Facilitaire- en Financiële dienstverlening. Rode draad daarbij was altijd om de ander in zijn kracht te zetten, elkaar aanvullen en samen het onmogelijke mogelijk maken. 

 

Daarna heb ik me verder gespecialiseerd in 'het beste uit de ander halen'.  Middels de Post-HBO opleiding tot Loopbaanprofessional en Positieve Psychologie heb ik mijn gereedschapskist uitgebreid. Daarnaast ben ik IEMT Advanced Practioner (Integral Eyemovement Therapy) , bij sterke belemmeringen zet ik dit in. Het heeft mijzelf geholpen bij mijn hardnekkige dierenangst. Ik bevries niet meer in bijzijn van dieren en leer nu hoe ik met ze om kan gaan. Nu is het tijd om het lijf er serieus bij te pakken. Ik ben gestart met de opleiding: "Werken met lichaamstaal 2021".

 

Ik ben een erkende Noloc Coach. Ik heb me verdiept in verschillende psychologische methoden om jouw als persoon echt jouw stuur in handen te laten nemen. Ben je onzeker, bang of heb je een burn out, wil je weer meer energie, dan help ik je weer regie te krijgen over jouw leven & loopbaan.

 

Vitaal zijn en blijven dat is mijn doel. Energie krijgen van leven èn werken daar ga ik voor. Ook in mijn begeleiding als coach. Mijn passie is om mensen en teams in hun kracht te krijgen. Ik geloof in ieders vitale toekomst. Met veel plezier begeleid ik jou in je zoektocht naar JOUW kern.

 

Ik ga met je terug naar jouw verleden om ervoor te zorgen dat jij jouw de rode draad in je leven herkent. We gaan jouw kwaliteiten en talenten ontdekken. We leggen je belemmeringen blood. Ik zet verschillende methoden in om te zorgen dat jij deze belemmeringen niet langer ervaart zodat de weg vrij komt naar jouw gedroomde toekomst. Daarbij staan het inzetten en verbeteren van jouw kwaliteiten en gevoel centraal. 

 

Mijn ervaring en opleidingen hebben me gebracht dat ik nu nog beter diverse professionals kan begeleiden bij het hervinden van hun eigen kern. Doel daarvan is om zo te komen tot duurzame inzetbaarheid. 

mijn missie

Leven is je hart volgen. 

Leven = bewegen en nieuwe dingen meemaken

 

 

"Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd."


IEMT practioner
IEMT practioner